Norges KFUK-KFUM-speidere har to medlemsblader, Speiderbladet og Lederforum.

Speiderbladet er bladet for alle speidere. Enten du er oppdager, stifinner, vandrer eller rover har speiderbladet noe for deg! Speiderbladet kommer ut fire ganger i året, og innholder turtips, reportasjer og mye annet spennende lesestoff for speidere i alle aldre.

Lederforum er bladet for alle KFUK-KFUM-speidere over 14 år. Enten du er patruljefører, rover, leder eller voksenmedlem finner du lesestoff som angår deg. Lederforum kommer ut fire ganger i året, og innholder informasjon om viktige ting som rører seg i organisasjonen, reportasjer, tips til bruk i speiderarbeidet, informasjon om programmet og mye annet.

Får du ikke tilsendt medlemsblad i posten? Ta kontakt med gruppeleder Trond så fikser han det som trengs.